Wysłany: Nie Sty 10, 2016 19:15 [MG ZT] Wymiana oryginalnego radia
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Witam, czy jest możliwość wymiany oryginalnego radia do mg zt? Jeśli tak to jak to zrobić? Czy są radia z nawigacją? A może ktoś posiada płytkę do nawigacji oryginalnej? Będę wdzięczna za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 10, 2016 19:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Wysłany: Nie Sty 10, 2016 20:36 [MG ZT] Wymiana oryginalnego radia
W tech chwili mamy już 3 trendy jeśli chodzi o radio:
1) stacja multimedialna jak powyżej
2) inne radio w miejsce oryginalnego
3) tablet w miejsce radia
To, co masz w tej chwili trochę może mieć wpływ na wybór przez Ciebie nowego rozwiązania/poświęcony czas/środki konieczne na zakup nowego Car Audio. Pytanie czy masz radio z przodu, czy też dużą nawigację z radiem w bagażniku...
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
arleta90, jak masz radio takie jak podał christopher7, do tego nagłośnienie H/K to raz że je stracisz, a 2 będziesz musiała puścić nowy kabel do wzmacniacza sygnału radiowego, który jest na słupku C. Przerabiałem więc wiem co mówię. Też może być tak że masz nawi oryginalną, ale z małym wyświetlaczem, a tam nie wiem jak jest
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Panowie nic na ten temat nie mogę znaleść.W MG-ZT posiadam radio Blaupunkt DX-R52 Navi. Oczywiście posiadam też antene GPS i cały zestaw działa poprawnie wraz z sterowaniem z kierownicy.Radio niestety stare i nie obsługuję USB czy SD nawet nie posiada AUX,chciałbym je wymienić na inne radio które także posiada sterowanie z kierownicy .Czy jeżeli zakupię radio też tej marki BLAUPUNKT to będzie wszystko działać lub np innej marki typu JVC czy Sony.Skoro to jest nieorginalne i działa więć inne też powinno być odpowiednie.Proszę o odpowiedz .
no tak ale ten Blaupunkt jest nieorginalny i śmiga.Czyli adapter kupujesz pod markę i radio czy tylko pod markę.Ponoć do BMW są tańsze tylko nie wiem którego BMW.Już mi się trochę odechciało zmieniać.A fabrycznego sterowania nie chce rozpieprzać
Blaupunkt prawdopodobnie śmiga dlatego, ze fabrycznie byly montowane tez inne radia blaupunkta i tutaj należy zadac sobie pytanie które modele sa kompatybilne z naszym sterowaniem... A moze za radiem masz juz jakis adapter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum