[ Dodano: Wto Gru 15, 2015 22:52 ]
No panowie.Moze tak przed swietami jakis malutki spocik? Kilka dni jeszcze zostalo.W poniedzialek wyruszam do UK moim "kotem"musze mu pokazac jego ojczyzne.Z kazdym tak robie Jak da rade to znowu milosc po grob
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 15, 2015 22:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie, szukam jakiegoś magika elektryka w Szczecinie. Chodzi o to, że wentylator chłodnicy cały czas się włącza. Czasem jest okay, czasem wyje nonstop, czasem włącza i wyłącza co chwile... Byłem z tym w Boschu ale podeszli do tego w białych rękawiczkach. Podłączyli kompa i okazało się, że wszystko jest dobrze, dobre sygnały są wysyłane do wentylatora. Diagnoza, uszkodzony wentylator... który przecież działa, działa wręcz cały czas. Mi się wydaje, że to jakaś wtyczka, zaśniedziała, lub się poluzowała. Ale właśnie tu jest problem żeby to znaleźć. Więc jeśli znacie kogoś takiego to poproszę o namiary. BTW, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
No i bylo nas az trzech. Szybki mi sie domykaja i mam dzienne swiatelka.Dzieki jeszcze raz sTERYD. Jaguar super-tylko ta pojemnosc .Pierwszy raz siedzialem Jak sie skoncza ROVER-ki to takiego se kupie.Dzieki za spotkanie
POtem zona zadzwonila bo juz wszystkie sklepy obeszla i musialem sie zbierac.Do siudmej pogadalismy.Nastepnym razem bez zony i na dluzej,moze sTERYD pozwoli jeszcze pogrzebac swoja magiczna skrzyneczka w moim aucie.Fajna sprawa
Panowie miło że roverów w naszym powiecie jest coraz więcej. Ja mam 60 km od szczecina ale jestem minimum 2x w tyg.
Może uda nam się kiedyś razem spotkać, ciekaw jestem tego programu co potrafi bo już kilka lat chłopaki głowią się na forum by coś sklecić i jak na razie cicho było o owocach tego a tu coś w końcu ruszyło. A T4 u nas jak na lekarstwo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum