Witam po przerwie, cały czas coś się robi ale nie miałem czasu aktualizować zmian:)
Stroił mi auto Maciek ze strojenia.pl w wrześniu 2014r.
i niestety nie mogliśmy dobrze do końca wystroić ponieważ miałem wg od t25 a miałem turbo t28 i przeładowywało i nie dało się utrzymać stabilnego doładowania. W tedy postanowiłem zrobić sobie kolektor wydechowy baran z nierdzewki z zewnętrznym westgatem I tak auto w 2015r. wiecej stało niż jeździło, aż w końcu wpadłem na wspaniały pomysł.
Nowy Plan +500HP
W chwili obecnej prace trwają nad:
Silnik... Pełna kucizna Tłoki i korby.
+ostrzejsze wałki.
Turbo garrett gt3076R z antysurge i 4 bolt
Zaciski 6 tłoczkowe z Cayenne na przód 360mm
Tył 300mm te co mam z przodu zakładam na tył.
ręczny hydraliczny
Kupiłem także skrzynie oraz cały napęd 4x4 z audi s3 z haldex system będę sterował napędem ecumaster haldex system control.
Dlatego sprzedaje moją PG1
Mam na myśli te opony. Jestem fanem dużych felg, ale na tych wąziutkich gumach wygląda komicznie. Od początku byłem fanem Twoich przeróbek, jednak ta najmniej przypadła mi do gustu.
Hehe rozumiem każdy ma swój gust akurat są już na sprzedaż planuje kupić japan racing jr11. Na przód 9,5x19 a tył 10,5x19 ale tragedicznie się nie jeździło;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum