kształt węży w landku jest minimalnie inny bo inaczej jest chłodnica (wyżej), ale jak obejrzysz oba rysunki z landstore i z rimmerbrosa to zauważysz że jedyna różnica to wąż z trójnikiem na cienki wąż i podejrzewam że z fabrycznych węży dorobisz ten jeden fragment. układ chłodzenia w wszystkich N/A jest jednakowy
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Teraz to mi weza rozwalilo gorny wąż nad chlodnica pekl mi i jezdzilem wszedzie za tym i nigdzie tego nie moglem znalesc. Moze wie ktos gdzue tego węża mozna zamowic?
Rover trafił do mechanika, ponieważ zaczęły mi węże pękać i pod koniec przyszłego tygodnia powinien być gotowy. Wiecie może gdzie można kupić góry wąż chłodzenia który idzie od głowicy do chłodnicy? jeździłem wszędzie i nigdzie takiego czegoś nie mają.
Nie dostaniesz takiego. Dzwoniłem po wszystkich złomach i zazwyczaj slyszałem, ze 'Panie tego to Pan nigdzie nie dostaniesz, co tydzien ktoś dzwoni i pyta o ta część' . Zostaje albo zmienić układ chłodzenia na ten po 2001 roku albo dorobić wąż w serwisie węży.
Ja założyłem wąż, który był w miare podobny ale ciut cieńszy i bardziej elastyczny. Póki co zrobiłem około 1000km i nic sie nie dzieje.
W głowicy dziury się zrobiły... i nie wiadomo czy cały silnik jest do wymiany, może ktoś z forum ma na sprzedasz silnik do Rover 75 1.8 16v ze skrzynią manualną( może jednak wymienię na manuala )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum