Wysłany: Pią Lut 05, 2016 21:17 [R75] Gwizd w czasie jazdy
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam od niedawna usłyszałem gdy otworzyłem szybę w czasie jazdy gwizdy gdy spuściłem z gazu już tak nie było ale gdy wszedł na obroty to znowu słychać taki gwizd. co to może być ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 05, 2016 21:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ten świst jest taki jak się niekiedy jedzie i lekko się szybę uchyli to tak słychać pierwszy raz myslelem ze to jest to ale później mocniej otworzyłem i gwiżdże lecz gwiżdże tak od 2tys obrotów.lecz gdy dam na 5tys nie ma różnicy gwiżdże tak samo jak przy 2 tys nie głośniej poniżej 2tys już przestaje
heh wiesz teraz tak myślę i może być bo mój był walnięty w prawe drzwi lusterko tez się trochę rozruszało poskręcałem. Wiec to może być ta przyczyna jutro sprawdzę i zobaczymy dzięki za podpowiedz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum