Wysłany: Pon Lut 15, 2016 18:50 [ i ] [R45] Spalenizna czuć pod maską i z nawiewu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam ostatnio miałem problem z nawiewem i nie działała mi pozycja 1 i 2 odkręciłem rezystor i zamówiłem nowy ,dzisiaj przyszedł i go podłączyłem , w tej chwili w ogóle nie działa mi nawiew a po chwili gdy ciepło miałem na maksa i na 4 nawiew wyczułem zapach spalenizny , zgasiłem samochód szybko odkręciłem rezystor bo pomyślałem że się spalił, ale był cały tylko ze środka wylatywało trochę dymu , później podniosłem maskę i z okolicy wycieraczek jak jest taka kratka tez wylatywał lekki dym , nie wiem co się mogło stać , POMOCY !!!!!!
Ostatnio zmieniony przez michalmorag Pon Lut 15, 2016 22:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 15, 2016 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
michalmorag ! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum