Wysłany: Sob Mar 12, 2016 18:24 [MG ZR] Proszę o opinię
Witam
Chciałbym zapytać co sądzicie o tym ogłoszeniu. Wiadomo, nie jest łatwo wywnioskować zbyt dużo, no ale "siedzicie" w tym od dawna, więc na pewno macie coś ciekawego do powiedzenia.
Wymyta komora silnika, a w środku tak wyplakowane że jak odpalisz zapalniczkę to się wszystko zajmie
Gałka zmiany biegów obstawiam rover 75.
Ciekaw jestem czy dekory są pomalowane czy to fabryczne JWK100070JFV.
A co konkretnie chciałbyś zobaczyć? Nie mam w sumie za dużo zdjęć tego auta, a pstryknąć coś na życzenie mógłbym dopiero w czwartek. Auto po stłuczce było poskładane w Bułat Autosystem - kiedyś jednej z najlepszych lakierni w Krakowie więc miejsce malowania nie odróźnia się od reszty, przebieg jest prawdziwy - nie cofał go ani Belg od którego kupiłem ani ja. Kilka odprysków porysowań i parę drobnych wgniotek na dachu od gradu. Generalnie jest przyzwoicie
Tak pytam, jak na razie próbuję się rozeznać w tych samochodach.
Cały czas zastanawiam się, MG ZR/Rover 25.
Jak słyszę silnik MG, to miłość natychmiastowa, ale cholera, planowałem kupić coś do 5000zł, żeby reszta na ewentualne dopieszczenie została
W takim razie odradzam 160 (droższy w zakupie, zawsze trochę większe spalanie i więcej do zepsucia w silniku - VVC) oraz ogólnie MG/Rovera na felgach 17 - rozmiar opon 205/45/17 jest dość drogi. W każde auto będziesz musiał coś włożyć na starcie (choćby rejestracje/OC, opony, filtry, rozrząd itp).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum