ja właśnie jutro zabieram sie za wymianę wszystkich, tzn wysyłam je do regeneracji, kupno nowych z tetgum albo tomateam to kupa kasy, za zrobienie jednej nowej zapłacę połowę ceny, zobaczymy ile to wytrzyma i jak silnik na nich będzie pracował.
Regeneracją zajmie sie ten pan
[ Dodano: Pon Cze 10, 2013 14:27 ]
poduszki są już u mnie, robota wygląda ok, koszt za 3 szt 500zł z wysyłką zwrotna pod drzwi, jadę pod wieczór zakładać, napisze i zrobię foto co i jak.
[ Dodano: Pon Cze 10, 2013 23:38 ]
poduchy wymienione, auto nie do poznania - inny silnik, wszystko co było złe wcześniej (szarpania, stuki itp) minęło, silnik pracuje równo idealnie.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 22:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poduszki są już u mnie, robota wygląda ok, koszt za 3 szt 500zł z wysyłką zwrotna pod drzwi
Ile ?
Ja kupiłem przednią poduchę nową a dwie boczne używki ale nie pozrywane, wzmocniłem je masą poliuretanową/klejem do szyb i jest miodzio.
Koszt nie wiem, 150 zł na pewno nie przekroczyłem.
ok, tylko mnie nie interesowała wymiana używanych na używane i zaklejanie tego klejem do szyb, miało być zrobione raz a dobrze
Wybacz ale jeżeli masa ludzi tak robi i to głównie do aut które są mocniej eksploatowane niż codzienna jazda i wszyscy są zadowoleni to wolę to zrobić sam postępując przetartym szlakiem, nie przepłacać i przy okazji nauczyć się nowej rzeczy Wystarczy trochę poszukać i poczytać takie są fakty. Jak chciałeś tak zrobiłeś ale to przerost formy.
Właśnie sprawa wygląda tak że ja zregenerowałem poduchy i na początku nie było fatalnie ale po misiącu zaczyna się tragedia trzęsie całą budą. Co polecacie bo ja już trace cierpliwość do tego auta . Dodam że u Tomigo ciężko dostać no i cena duža . Prosze Was o pomoc
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 91 Skąd: Mysłowice
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 17:36
Witam, też mam pytanie odnośnie poduszek, musze wymienić tą poduszkę LINK
czy ktoś widział jakieś zamienniki w całości? ja widziałem tylko ten duży wkład z tedgum i akusan. Czy to mniejsze "coś" to jest jakaś tuleja metalowa czy gumowa?
Witam, podepnę się pod temat, Panowie wiecie może gdzie dostanę poduszkę pod silnik od strony rozrządu? nie mogę nigdzie znaleźć a potrzebuję pilnie wymienić (rover 620 2.0 SDi)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum