Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
witam, to znowu ja ! , są jakieś zamienniki sprężyn sportowych ,obniżających w miarę normalnych cenach ?
Chce obniżyć furkę jakieś 3/4 cm max, czy z Hondy pasują ?
+++++
są jakies komplikacje przy zmianie silnika z 75km na 103 km ?
W moim silniku mam zamontowany gaz(LPG -sekwencje ), byłby jakis problem wiekszy by podlłąćzyć gaz do nowego silnika 103 km?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 26, 2016 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
spręzyn jest trochę na alledrogi, jamexy, voglandy, h&r i pewnie jeszcze coś sie znajdzie, ceny ok 400zł
Co do swapa, potrzebujesz, silnik z kołem zamachowym najlepiej, kolektor wydechowy, kolektor ssący z przepustnicą, ECU. reszta pasuje, osprzęt ten sam, skrzynia ta sama zostaje. Generalnie 1 dzień roboty LPG tez podejdzie, tylko trzeba będzie na nowo nawiercić kolektor plastikowy, o ile masz sekwencje. No i z immo prawdopodobnie będzie problem i trzeba będzie go wyciąć, chyba ze przełożysz wszystko od dawcy
Co do swapa, potrzebujesz, silnik z kołem zamachowym najlepiej, kolektor wydechowy, kolektor ssący z przepustnicą, ECU. reszta pasuje, osprzęt ten sam, skrzynia ta sama zostaje. Generalnie 1 dzień roboty LPG tez podejdzie, tylko trzeba będzie na nowo nawiercić kolektor plastikowy, o ile masz sekwencje. No i z immo prawdopodobnie będzie problem i trzeba będzie go wyciąć, chyba ze przełożysz wszystko od dawcy
łeee to za dużo roboty a sprężyny pasują z jakiejś hondy czy coś? bo wiadomo, z hondy łatwiej dostać d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum