Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam, dziś postanowilem "stuningować" swoja furkę i postanowiłem wsadzić mu filtr stożkowy, zrobiłem to tak jak na foto poniżej i teraz pytanie, czy dobrze(opaski mocno skręcone), czy może dać go gdzieś niżej(w siatkę zderzaka itp), potrzebuje opinii "eksperta"
# napisze tutaj:
kupiłem alusy Ronal 4x100 et35 195/55/15 i pytanie brzmi czy muszę zmienić nakrętki oryginalne które miałem na stalówkach czy mogą być ? jeśli zmienić to na jakie ? hm
@ wybaczcie ,że tak ciągle "zaśmiecam" forum ,ale szukam pomocy a od tego jest forem
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 28, 2016 17:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tym pieknym sposobem zabiłes pare koników pod maską niestety poza dźwiękiem nic nie zyskałeś. co byś nie robił z tym stożkiem mocy nie przybędzie a wręcz odwrotnie
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tym pieknym sposobem zabiłes pare koników pod maską niestety poza dźwiękiem nic nie zyskałeś. co byś nie robił z tym stożkiem mocy nie przybędzie a wręcz odwrotnie
czyli lepiej wywalic ten syf i wsadzić jakaś wkładkę typu k&n ?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
mam na sprzedaż wkładkę K&N :mrgreen
do stożka musi być zimne powietrze, a tak zaciąga powietrze ciepłe z komory silnika
Co do śrub były tematy, kula chyba 12 jakdobrze pamiętam, na znanym polskim portalu aukcyjnym do kupienia
[ Dodano: Pią Kwi 29, 2016 12:50 ]
a i lepiej wsadź 16v to będziesz miał moc, a nie głupi stożek
Dokładnie.. Ja mam wkładke K&N w 620Ti + zimny dolot spod auta i jest super.. A stozek ciągnie całe ciepłe powietrze z silnika i efekt jest .. poniżej serii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum