Wysłany: Pon Maj 23, 2016 19:28 [K16] Regulowane koła rozrządu
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Będę załatwiał albo robił regulowane koła rozrządu do mojego K16. Czy ktoś tu jest takim czymś zainteresowany ? Pewnie jakby była większa ilość to byłaby możliwość negocjacji ceny.
Póki co chcę się zorientować ilu chętnych mogłoby być zanim uderzę do firmy która robiłaby środek regulowanego koła
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 23, 2016 19:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Robiliśmy z Kolega Markzo kółeczka regulowane do t16, ale niestety ramiona kółek sa zbyt cienkie i jak siię w nich zrobi otwór to pekają... Także zwróć na to uwagę, kółka są zrobione z jakiegos gównolitu...
sebeks, Uważaj na prawdę, ja zrobiłem kółka u siebie w firmie i było cacy markzo śmigał jakiś czas na tych kółkach i na szczęście w porę zauważył ze raniona pękają. Także najlepszym rozwiazaniem było by zrobic kółka od 0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum