Wysłany: Pon Paź 19, 2015 17:59 Droga na zlot, kto leci A4
Siemka
Może ktoś ma ochotę na wspólną traskę na zlot? My wyjeżdżamy w piątek koło południa, google maps pokazuje taką trasę:
https://goo.gl/maps/z1cA16kHL622
Z Siemionem będziemy się łapać na wysokości Gliwic i już śmigać razem do Szklarskiej ktoś chętny się dołączyć do peletonu?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 19, 2015 17:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
My z Żabą wpadamy na A4 przy Wrocławiu.
Ok 16.00 powinniśmy być na wlocie z A8 ale jak to będzie to nie wiadomo. Po Żabie można się wszystkiego spodziewać
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Ja lecę S8 bo najlepsza trasa .
w sumie możemy się ustawić na jakieś małe spotkanie gdzieś we Wrocławiu.
Zapowiadają deszcz wiec myślałem we Wrocławiu myjnię zaliczyć.
Wysłany: Wto Paź 20, 2015 09:35
Markzo ...pomachajcie mi w okolicach Rybnika . Ja najprawdopodobniej wyjadę koło 15-tej, także dotrę na późny wieczór. Mam zamiar jeszcze wstąpić po drodze do domu i zabrać kilka rzeczy, dlatego mroźcie trunki
Wysłany: Wto Paź 20, 2015 14:35 Re: Droga na zlot, kto leci A4
Markzo napisał/a:
Siemka
Może ktoś ma ochotę na wspólną traskę na zlot? My wyjeżdżamy w piątek koło południa, google maps pokazuje taką trasę:
https://goo.gl/maps/z1cA16kHL622
Z Siemionem będziemy się łapać na wysokości Gliwic i już śmigać razem do Szklarskiej ktoś chętny się dołączyć do peletonu?
Marek to wyjeżdzamy razem z Rzeszowa muszę jeszcze do piątku zdążyć wymienić końcówki drążków i zrobić przegląd bo 10 mi się skończył
Odświeżę temat kto się piszę na taką trasę z Rzeszowa
https://goo.gl/maps/XKb9513YgcQ2
My z Rzeszowa pewnie będziemy wyjeźdzać jak ostatnio ok 10/11 siemion_ i reszta łapiemy się tak jak do Szklarskiej czy np na Taurusie
Kto jeszcze wyrusza z Podkarpacia
Z tego co wiem, to Łódź jedzie S8 aż do Sieradza, następnie wpadamy na 12-tkę, po drodze zwiedzamy Kalisz i dalej na Gierłachowo. Wyjazd w czwartek rano. Niestety "kolumna" nie będzie zbyt liczna, bo źli ludzie uszkodzili moją "nową" 400-tkę i nie będzie to jej pierwszy Zlot
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Z tego co wiem, to Łódź jedzie S8 aż do Sieradza, następnie wpadamy na 12-tkę, po drodze zwiedzamy Kalisz i dalej na Gierłachowo. Wyjazd w czwartek rano. Niestety "kolumna" nie będzie zbyt liczna, bo źli ludzie uszkodzili moją "nową" 400-tkę i nie będzie to jej pierwszy Zlot
longer86, poprzednio bylem rdzewiejącą 400-tką, teraz chciałbym wyglądać porządnie. Na lustro czekam, ale jeszcze trzeba blachą sie lekko zająć,bo się drzwi nie otwierają. Przyjadę wspólnie z Yen 45-tką.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
optymalnie było by : Rzeszów 9.00, Kraków 10.00, Gliwice 11.00 na miejscu 15.00 bo o 16 paintball
Nie wiem czy się wyrobię na 9 dam znać jak coś aczkolwiek jak wyjadę o 10 z Rz to myślę że będę między 15 a 16 na miejscu jak coś to może was dogonię po drodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum