My dotarliśmy bez problemów, choć po drodze dało mi znać o sobie niedospanie po 'nocnych zlotowych rozmowach' i mimo podróży w środku dnia co godzinkę potrzebny był postój na obudzenie się, i dwie kawy.
Jak zawsze wielkie dzięki dla wszystkich obecnych za atmosferę, zabawę, rozmowy i kupę śmiechu od którego brzuch bolał.
A przede wszystkim największe podziękowania dla niezmordowanego siemiona_ za organizację kolejnego (10? 11?) zlotu - wiem, ile to roboty, i całej reszty ekipy organizacyjnej za wszystkie atrakcje - moim zdaniem było idealnie, i można było z wszystkich skorzystać, i był jeszcze czas na drzemkę, rozmowy i cieszenie się z pięknej pogody i atmosfery.
Było super i już czekamy na jesień!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 30, 2016 05:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Serdeczne podziękowania dla wszystkich osób które przyłożyły magiczny paluszek do organizacji 29 zlotu . Szczególnie Siemion, nieszka, Tomas, Ines, Harry, Slax, Yennefer…
Bardzo się też cieszę że wreszcie mogłem poznać w rzeczywistości nowe osoby które do tej pory były tylko dla mnie nickami w kolejnych czytanych postach …
maniu84, greg-si, slax, raptile, markzo, vigoslaw, ossaro, Marek, Marcin.misiek, Adam_26, longer (naprawdę jesteś duży , NoPe, Prebenny - jeszcze raz pozdrawiam
Cieszę się też że AndrewS i Senn w końcu naprawili swój pojazd i wrócili do domu…
No i oczywiście pozdrowienia dla osób które już pamiętałem: Maniaq, Zouza, Mariusz418, Sknerko z Mrówką (jeszcze się wygadamy , Maciej, Tuners, MD, Emes, Emdzik, Syntax, Margos
EMI tez pozdrawia i ma pytanie dlaczego taki zlot trwa tylko 3 dni a nie np. tydzień ? a i wielkie dzięki za szampon od Eli…
Po tym zlocie czuje się jak czternastolatek który wrócił z dwutygodniowego obozu, i oddał by wszystko aby znaleźć się wśród tych ludzi i miejsc raz jeszcze… nareszcie odmłodniałem
Szacuneczek dla Remigiusza za wzniosłe cele i ideę z serią-L i nie tylko
Na poczatek Witam Wszystkich
Chce PODZIEKOWAC za NAPRAWDE Super Zlot (choc to Dopiero Mój 1 Zlot)
Ogromne Podziekowanie dla Siemion-a za pomoc w załatwieniu noclegu i reszty rzeczy, zreszta!
Podziękowania Dla Kazdego co Tam byl na Zlocie
Dzieki za za pogaduchy, rady i kazdą informacje odnosnie co i jak mozna poprawic i naprawic w R75
Też dołączamy się do podziękowań, było super.
Na następny 30 zlot też zabiorę namiot serwisowy.
Dzięki za pogaduchy, informacje techniczne, dopisanie immo, kasowanie błędów, bimberek i wspaniałą atmosferę.
Pani gospodyni specjalne podziękowania za brak czajnika elektrycznego, ale dzięki temu mamy grzałkę do wody .
Do zobaczenia na 30 Ogólnopolskim Zlocie ROVERki.pl, który odbędzie się w ...
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
My też dołączamy się do podziękowań.
Byliśmy krótko ze względu na Milorda, nie ze wszystkimi udało się pogadać - trzeba czekać do kolejnego Zlotu żeby to nadrobić. Smyk będzie starszy to i inaczej Zlot będzie wyglądał. Niestety funkcjonowanie z maluchem na takim metrażu na mikro wersalce jest dosyć trudne
Zarząd odwalił kawał dobrej roboty. Wszyscy zadowoleni - to ogromny sukces O chyrej babie pisać nie będę, bo każdy już jej dupę obsmarował - a niech ją uszy pieką a straż pożarna nie da spokoju!
Do następnego Zlotu! Mamy nadzieję, że będziemy mogli się z Wami spotkać
I ja się dołączam do podziękowań, a należą się one wszystkim po równo - bo co prawda organizatorzy odwalili kawał świetnej roboty - ale bez tych wszystkich którzy wcześniej, bądź później się doturlali nie było by takiej wspaniałej atmosfery.
Tak jak napisał już longer86 - było piknikowo i rodzinnie i to chyba najfajniejszy element tego zlotu.
Oczywiście rajd był zorganizowany wspaniale - szkoda że z prebennym dopiero gdzieś w połowie ogarneliśmy co się dzieje ale następnym razem będzie już lepiej... no i miejmy nadzieję że licznik kilometrów będziemy mieli sprawny
Dzięki chłopakom z 18nastki Bociek - następnym razem pijesz z nami, będziemy Cie pilnować
Pozdrowienia dla całej ekipy sknerkowej i dzięki za możliwość przejażdżki Landkiem!
Do następnego razu!
My również bardzo dziękujemy za kolejny Zlot miło było zobaczyć "stare" twarze i poznać nowy narybek hehe Po raz kolejny pokazaliśmy, że jesteśmy zgraną ekipą i można w ciemno walić na drugi koniec Polski na taki zlot! Jeszcze raz wielkie dzięki i do następnego
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja chcę podziękować wszystkim, który byli na zlocie, bo dzięki WAM WSZYSTKIM jest tak wspaniale na zlotach, urodzinach klubowych, spotach
Dzięki, że pomimo innej marki rozmawiacie z mna nadal
Pierwszy raz bedę tu pisał podziękowania.. bo należą się jak nigdy...
siemion_ oraz reszte ekipy - za wspaniałą organizacje, i dogranie wszystkiego jak nalezy..
Tomas , Ines za niezapomniane przezycia podczas rajdu...
MaReK, Brt za zmiane moje podejścia do rajdu z "o co tu ku... chodzi" w spaniałą zabawe i w efekcie 3 miejsce
Markzo za umilanie ciała i duszy wspaniałymi napitkami
Ponadto każdemu z kim miałem przyjemnośc zamienić choć słówko...miedzy innymi , :
sail, zangiew , sintram,betjar,adam_26,longer86,prebenny,tuners, i wogóle każdemu...
Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu...
To i moja kolej na podziękowania .. zacznę od emesa z wpis na listę i za załatwienie noclegu na ostatnią chwilę oraz generalnie Zarządowi , za organizację całosci na jak zwykle wysokim poziomie
Ines i Tomas za organizację oraz MaReK i marcin.misek za wspólny przejazd rajdu - fajna trasa i ciekawe atrakcje ... było wesoło
MaReK - za upload ... bella śmiga lepiej niż śmigała i o to chodziło ... testy trwają
Remi - mam nadzieję, że nie byłem upierdliwym współlokatorem
maciej - przejażdżka Twoją "zabawką" była przednia
Ogólnie dziękuję wszystkim zlotowiczom i starej i nowej ekipie ... miło było Was znowu spotkać ... do następnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum