w liczniku cały czas mam błąd wewnętrzny eprrom... światła to lcm a licznik to ike a własnie tu mam inne numery vin....prubowałem kopiować niby zakończone pomyslnie ale nie zmienia sie vin... czy to przez ten błąd czy może z różnicy przebiegu około 40tyś km między modułami??????
Chyba nie rozumiesz o co chodzi...
W lcm i ike musi byc ten sam vin aby nie bylo err...
Jako ze zmiana vin w uzywanym ike poprzez obd nie jest mozliwa zmien vin w module lcm na taki jaki jest w ike
VIN->wybierz zrodlo (ike) i wybierz cel (lcm) i wcisniej przycisk kopiujj.
Poczekaj chwile. Dostaniesz komunikat ze kopiowanie jest pomysle badz nie. Sproboj wtedy ponownie.
Wylacz i wlacz zaplon.
Jesli dalej nie rozumiesz jak to zrobic uznam ze nie dorosles do aplikacji tego typu i daj to zrobic komus kto ogarnia obsluge paru przyciskow.
wg opisu marcin.misek, wszystko będzie działać, zniknie Err jedyny minus tego zabiegu to vin inny niż w DR ale to tylko dla Twojej świadomóści potrzebne
udało się:) wielkie dzięki. to może nie zaczynając nowego tematu spytam czy gdzies w warszawie naprawi ktoś wyświetlacz od zegarów ??bo mój jest rozmazany....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum