Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
Proszę, przepraszam, może nie jestem tam założyłem temat, ale jestem z Białorusi i trudno mi skupić się na waszym forum. potrzebna mi waszym pomoc. Potrzebuję toaf zapisana kopia desce rozdzielczej - (IPK_Y.........) Rover 75 2000 r. w. 1.8 benzyna. U mnie błąd tablicy przyrządów nie jest poprawna suma kontrolna, ktoś zmienił język na Centralny wyświetlacz i teraz nie działa BC. Jeśli możesz zresetować na e-mail 1.katya@mail.ru lub daj link.Dziękuję!Potrzebuję pliku zapisanego programu tj TOAF deskę rozdzielczą (IPK ostateczna VIN) Rover 75 1.8 benzyna
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 31, 2016 11:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ten błąd w niczym nie przeszkadza. To tylko wewnętrzny błąd w IKE. Nic się nie dzieje, możesz spokojnie zostawić. Póki co nie wiemy jeszcze jak się liczy sumę kontrolną w zegarach. Nie skupiamy się nad tym, bo nie jest to bardzo ważne
Pozdrawiam,
Ps.
You can write in English here or TOAF fanpage on the facebook.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
BC - central display. Thank you all, yesterday I took off autosave program "sent to you a one file of IKE 1.8 for Toaf Tool" today everything has been tested successfully
Thank you https://www.facebook.com/TOAFPolska/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum