Szyba wymieniona.
Do tego wykupiłem w Nordglass ubezpieczenie na rok w razie awarii.
Fajne w sumie, bo za 60 zł można raz wymienić szybę całkowicie za darmo niezależnie od okoliczności uszkodzenia, a także podczas tego roku można naprawiać odpryski w nieskończoność.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 27, 2016 15:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzisiaj mój Roverek zrobił mi niemiłą niespodziankę.
Najpierw podczas jazdy w trasie kierownica zaczęła strasznie ciężko chodzić. Na postoju w ogóle nie dało się prawie ruszyć kierownicą, a podczas jazdy raz lepiej, raz gorzej.
Okazało się, że pompa do wymiany. Musze kupić razem z kołem, bo jest ono luźne i hałasuje na wolnych obrotach.
Druga sprawa: przestały działać na raz kierunkowskazy przód + czujnik temperatury zewnętrznej. Po konsultacji z prebennym oddałem auto do elektryka. Zapewne jakieś zwarcie nastąpiło. Na pewno nie pomaga brak połowy nadkola z lewej strony auta...
Kolko powinno być przykręcone do pompy... Na 3 śrubki.
Na razie auto u elektryka. Jak odbiorę to sprawdze.
Jest możliwe, że koło się poluzowało i przez to pompa daje radę tylko podczas jazdy?
Słyszalny jest też taki nieciekawy hałas na wolnych obrotach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum