Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam roverki!
Mam pytanko w moim roverku nie chciały wbijać się biegi, pierwsze co maska do góry i zobaczyłem i ile mam płynu heh no brakowało to dolało i nic nie dało na załączonym silniku, tylko na zgaszonym biegi się wbijały, pomyślałem, że może układ zapowietrzony i poprosiłem zaprzyjaźnionego kolegę o pomoc ale jednak układ był ok, po wjechaniu na kanał i rozebraniu heh jednak pompa sprzęgła, ponieważ ciśnienia nie trzymała no nowa kosztuje na allegro 389zeta a używaną ktoś ma za 50zl opłaca się ładować w szrota ? Robocizna za wymianę kolega chce 150zl dużo waszym zdaniem ? Pierwszy raz piszę posta to proszę o wyrozumiałość
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 31, 2016 21:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem czy w 420 się coś różni, ale w 45 jakieś wielkiej filozofii nie ma by samemu się za to nie zabrać.
Trzeba rozpiąć szybkozłączkę idącą od pompy do wysprzęglika, odkręcić puszkę bezpieczników i pedał sprzęgła, wyjąć pompkę założyć drugą i tyle.
U mnie też nie dawno padła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum