Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 21:21 [Rover 416] Problem z pompą paliwa
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam. Mam problem z pompą paliwa, mianowicie zaczęło się dziś od szarpania auta na zimnym silniku po czym zrobiłem bez problemu ok 10km po mieście z odpalaniem i gaszeniem auta w miedzy czasie i nie było problemów. Po ok 2 godz. od ostatniej jazdy ponownie przejechałem ok 1,5km bez problemów po zgaszeniu auta i po ok 5 min gdy chciałem odpalić nie słyszałem już załączania pompy paliwa. Auto na chwile odpaliło i zgasło. kolejna próba,juz nie odpaliło. Po ok 2 godzinach pompa zadziałała po przekręceniu stacyjki, auto odpaliło od strzała.Po pokonanym dystansie 1,5km auto zgasło w trakcie jazdy przed samym domem. Teraz znów działa. Nie słychać by była głośniejsza niż wcześniej , czy wydawała jakieś niepokojące dźwięki. Pytanie czy to padająca pompa może dawać takie objawy?Czy raczej coś z zasilaniem/elektryką?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 10, 2016 21:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum