Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam Wszystkich. Jak w temacie. Moja pompa sprzęgła zaczyna przeciekac. Nowa trochę kosztuje ale znalazłem na allegro osobę podobno z naszego forum ze regeneruje takie pompy za 150zl. Nazwa sprzedajacego do BONCKY. Wiecie cos moze w tym temcie? Warto zaryzykowac? Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja kupiłem nową metalową z metalowym wysprzeglikiem i mam spokój od 10tkm a za komplet dałem chyba 690 zł a kupiłem w landrowerowym musisz przemyśleć czy ma to sens bo te pompki które mamy fabrycznie długo nie latają bo są plastikowe
Ja kupiłem nową metalową z metalowym wysprzeglikiem i mam spokój od 10tkm a za komplet dałem chyba 690 zł a kupiłem w landrowerowym musisz przemyśleć czy ma to sens bo te pompki które mamy fabrycznie długo nie latają bo są plastikowe
grota10 napisał/a:
Mi metalowa padla po roku.
Sporo chyba zależy od procedury montażu. Najdłużej pracują zestawy (niezależnie plastikowe czy metalowe) gdzie jednocześnie była wymieniana pompka i wysprzęglik.
Wymiany częściowe jak mechanik zrobił to byle szybciej nie wypłukał całego tego szlamu z układu wg mnie dosyć mocno skracają czas bezawaryjnej pracy.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum