Gekus, kanty stoją u mnie dwa wiec kwestia pomierzenia generalnie chciał bym zacząć od górnych na przód, bo to mam już ogarnięte, flansze wymiary wiem co i jak i dobrze to wygląda.
Natomiast jak znajdzie się więcej chętnych to można pomyśleć o dolnych i na tył choć np w coupe z tyłu jest tyle wzmocnień, ze nie widzę sensu spinać góry na tyle, ewentualnie dół i o tym będę myślał
Więc tak, na początek była by rozpórka przód - góra. Flansze cięte laserem z blachy s355 laserem. Połączona profilem 20x40mm. Całość pomalowana podkładem, kolor już we własnym zakresie, w grę wchodziło by malowanie proszkowe, ale to 1. dodatkowy koszt, 2 musiało by być na raz więcej sztuk, po jednej zwyczajnie nie opłaca mi się wozić
Podsumowując - oferuję rozpórkę przód na kielichy do Roverów serii 200 okrągłych oraz kantów, MG ZR oraz Coupe, eR 25. Taka rozpórka kosztowała by ok 90zł + koszt przesyłki. Myślę że cena nie jest wygórowana, ja osobiście jakichś kokosów na tym nie zarobię to w dużej większości koszt materiału oraz moja praca.
Chętnych proszę o wstępne deklaracje, na takiej zasadzie
1. ..... przód + tył
2. .....przód
itd.
Chciał bym uzbierać sensowna liczbę chętnych, zamknąć listę i zabrać się do pracy, żeby poszło to sprawnie. Powyższa lista oczywiście póki co do niczego nie zobowiązuje, zobaczymy czy w ogóle uzbiera się jakieś grono zainteresowanych.
Dalej, co do rozpórek na tył, oraz dolnych. To jestem w stanie ogarnąć, jednak to na spokojnie, trzeba pomierzyć i pomyśleć żeby to miało ręce i nogi. Jeśli ktoś będzie chętny na powiedzmy przód + tył to oczywiście wszystko się da tylko żeby zainteresowany otrzymał komplet jednocześnie trzeba będzie się uzbroić w nieco cierpliwości Dla jasności jeszcze raz, nie jestem żadna firmą, nie mam zamiaru tu na nikim zbijać kokosów, po prostu mam możliwości, w pracy odpowiednie maszyny itp, całość będzie powstawała po godzinach, proszę to wziąć pod uwagę.
Chciałbym tez zbudować rozpórki do MG ZS, tam jest odrobinę więcej zabawy więc na spokojnie, mam taki pojazd na podwórku wiec jak będzie zainteresowanie to się zrobi
luke27, Ty masz ZTCP customowy kolektor, dla Ciebie tez byłbym w stanie coś wystrugać, potrzebował bym jedynie zebyś zdjął z swojego auta kilka wymiarów żeby była pewność że pasuje .
Poniżej kilka fotek jak to będzie wyglądało.
Jak ktoś ma pytania to zapraszam, nie piszcie proszę do mnie PW, wszystko śmiało tutaj, tak będzie prościej i jaśniej.
Wysłany: Czw Lut 16, 2017 10:18
Coupe fakt, ma sporo wzmocnień, ale w hb już tak bogato nie jest także jakby się pojawiła możliwość wystrugania samej tylnej górnej i ew. dolnej też (przód już mam staffy) to chętnie
Kiedyś myślałem też o przedniej dolnej, ale poza oczywistym usztywnieniem chyba mi to sprawi tylko więcej problemu podczas jazdy nisko
1.karas_111 przód+tył (najlepiej w kolorze)
2. Addb1 przód ( kolor w sumie może być surowy, pomaluję na niebiesko chyba że ktoś będzie chciał na niebiesko również
slax, Dystanse do ZR słyszałem od toksyn, jesteś w stanie zmontować
2. Addb1 przód ( kolor w sumie może być surowy, pomaluję na niebiesko chyba że ktoś będzie chciał na niebiesko również
3. marekp90 przód+tył (r200, kolor) jak będzie opcja dolnej to też jestem zainteresowawny
3. marekp90 przód+tył (r200, kolor) jak będzie opcja dolnej to też jestem zainteresowawny
4.borsuk88 przód + tył ( r 200 ) - pytanko na kiedy można się ich spodziewać?
ok będę czekać - he tak naprawdę siostrzeniec będzie czekać ! chyba że przód najpierw zabiorę, a na tył poczekamy? Jak tam tobie wygodniej! namiary na wysłanie kasy daj na PW .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum