Longer86- gratuluje pomysłów i ogólnego wykonania wnętrza. W swoim poprzednim R200 robiłem podświetlenie zegarów oraz wskazówek diodami LED. Fajny pomysł, który wykonał również camaro17 (chyba jest to na forum ze zdjęciami gdzieś) dotyczył osobnego zasilenia wskazówek pociągniętego od stacyjki. Po przekręceniu kluczyka zapały się wskazówki a po zapaleniu świateł..reszta zegarów. Niestety nie mam zdjęcia jak to wygląda, ale ogólnie efekt fajny, szczególnie przy czerwonych wskazówkach
Lubisz zmiany, więc może kiedyś dodasz to do listy przemian
Pzdr:D
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 22, 2017 13:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
myślałem o tym bo wskazówki i tak podświetlone są osobnymi diodami i zasilaniem, także to żaden problem przepiąć wskazówki na inny kabel, wizja była inna cyfry miały być czerwone, zostało na biało, jest spokojnie i na razie to tyle jeśli o wnętrze chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum