Wysłany: Nie Mar 12, 2017 15:47 [MG TF] Amortyzatory - rodzaje? - typy? - modele?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2003
Drodzy koledzy,
Zakładam ten temat ponieważ nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Mechanik też nie potrafi dokładnie pomóc. Muszę wymienić amortyzatory tylne bo okazało się, że są wylane. Zrezygnowałem z wymian tulei - na szczęście!
Otóż, proszę mi powiedzieć jakie amortyzatory tylne i wahacze pasują do mojego modelu TF. Mechanik mówi, że TF to składak i nie ma części.
Mówi, że wszystkie amortyzatory z tulejami jakie są dostępne na rynku są pływające, a w moim TF nie ma pływających i inne nie będą pasowały.
Błagam was, wskażcie mi używane, nowe amortyzatory i wahacze na tył pasujące do mojego TF. Proszę też o wskazówki, bo może jednak ktoś się myli?
Muszę zrobić to zawieszenie bo inaczej nie można jeździć i nie przejdę przeglądu (
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 12, 2017 15:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum