Pytanie jak wygląda temat atrakcji dla dzieci.
Moja 6 letnia chrześnica bardzo lubi motoryzacje i takie imprezy.
Może namówię siostrę na dojechanie do nas w sobotę rano
Chrześnica bardzo lubi rajdy na orientacje to miała by super zabawę.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 04, 2017 08:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jest możliwość żeby dolecieć do Was na sam weekend? Powiedzmy od soboty z ranca? Nie wyrwe sie z roboty akurat w tym terminie, a naprawde chętnie bym wpadł chociaż na te dwa dni..
Majkel1993, jesli zlot będzie miał podobny harmonogram to w sobotę jest rajd, a wieczorem pewnie jakiś grill ognisko, zlot trwa do niedzieli głównie ze względu żeby po piwku przy kiełbasce spokojnie wrócić w niedzielę do domu.
w piątek atrakcja która by Cie ominęła to tor kartingowy w Bydgoszczy, tak wynika z rezerwacji na stronie toru (rezerwacja do godziny 17).
Oczywiście możesz wpaść na sobotę/ niedzielę zapraszamy.
Kiedy pojawi sie formularz rejestracji, wybierzesz dla siebie dogodne opcje.
Majkel1993, jesli zlot będzie miał podobny harmonogram to w sobotę jest rajd, a wieczorem pewnie jakiś grill ognisko, zlot trwa do niedzieli głównie ze względu żeby po piwku przy kiełbasce spokojnie wrócić w niedzielę do domu.
w piątek atrakcja która by Cie ominęła to tor kartingowy w Bydgoszczy, tak wynika z rezerwacji na stronie toru (rezerwacja do godziny 17).
Oczywiście możesz wpaść na sobotę/ niedzielę zapraszamy.
Kiedy pojawi sie formularz rejestracji, wybierzesz dla siebie dogodne opcje.
Ale załatwiaj urlop na piątek
Mam wrażenie prawie nieodczuwalnego, DELIKATNEGO nacisku..
Postaram się z tym piątkiem - może coś ugram
Jeśli nie to mam nadzieję, że wpadnę na sobotę/niedzielę chociaż spokojnie pogadać
Jak co roku tak i tym razem zapewniam obsługę serwisową i pomoc na torze oraz podczas rajdu.
Dodatkowo w tym roku każdy uczestnik zlotu może wygrać cenną nagrodę w postaci zestawu kluczy NEO ufundowanego przez moją firmę.
Zatem zapisujcie się i ... do zobaczenia.
Cześć,
w formularzu rejestracji istnieje pozycja "spływ kajakowy". W którym momencie zlotu zaplanowana jest ta atrakcja. W harmonogramie ani słowa.
Nie, żebym narzekał na nadmiar albo niedomiar atrakcji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum