oczywiście schodzi cały jeśli odkręcisz od góry wszystkie śruby te na krzyżak, sruby w nadkolach i zależy jak masz zamocowane na dole ja miałem do osłony silnika potem ciągniesz przy błotnikach do siebie żeby zeszło z zaczepów z obu stron i zdejmujesz najlepiej jeszcze połozyć cos przed zderzakiem miękkiego w razie gdyby spadł żeby nie porysować co w przypadku zdejmowania w 1osobe bardzo prawdopodobne a o zdejmowaniu zderzaka było dużo na forum nawet ze zdjęciami co i gdzie odkrecic i co ciagnac pierwszy raz tez meczyłem się z wymiana zarnika pod blokiem przez otwór w nadkolu i jest to możliwe tylko bardzo czasochłonne denerwujące ok 3h a pardzo pozytywnie zaskoczyłem się przy drugim zarniku gdy stwierdziłem ze lepiej zdejme zderzak szybko łatwo i bezproblemowo polecam jeszcze obejrzeć filmik jak wymienić zarnik d2s
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum