Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam Wszystkich
Proszę o pomoc: gdzie w R75 cdti z 2001 roku znajduje się MAP Sensor??? Czy ktoś z Was może mi pomóc telefonicznie w wolnej chwili??? Mój nr 669 755 155. Mam Roverka w garażu, na kanale i nie codziennie mam czas tutaj zajrzeć...a tak wiele mam jeszcze pytań. Proszę Was o wsparcie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. Arek.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 01, 2017 01:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czujnik znajduje sie po lewej stronie kolektora dolotowego. Jak dobrze pamietam to jest przykrecony 2 srubkami. Wtyczka jest standardowa na szybki zatrzask metalowy. Musisz zdjac oslone silnika, da rade odkrecic jezeli masz niezaduze rece. Do czyszczenia uzyj jakiegos odtluszczacza w sprayu, pewnie jest zalepiony otworek mazidlem z oleju I nie czyta parametrow.
_________________ SAMOCHODY SIĘ NIE PSUJĄ , TO WŁAŚCICIELE O NIE ŹLE DBAJĄ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum