Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam. Mam problem z moim Roverkiem, jak w temacie nie ma iskry na świecach. Wieczorem przyjechałem do domu i było wszystko w porządku a następnego dnia rano już nie odpalił. Wymienione zostało chyba już wszystko co możliwe.
Zacząłem od kabli, kopułki i palca ale nic nie dało. Okazało się że nie ma iskry już z cewki, więc wymieniłem cewkę, potem wymieniłem czujnik położenia wału, ale nadal nic. Ostatecznie zdecydowałem się na wymianę komputera ale to też nic nie dało.
Zaznaczę że wszystkie części były wyjmowane ze sprawnego auta. Teraz już nie mam pojęcia co jeszcze można zrobić.
Ostatnio zmieniony przez krzysztof7300 Sob Cze 10, 2017 16:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 10, 2017 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum