nie mam iskry na żadnej ze świec. Z tego co wyczytałem to immo trzyma. Nawet jak wezmę sam kluczyk i próbuję odpalić to auto kręci a nic nie piszczy. Jakiś czas temu jak mi padła bateria od pilota to nie mogłem odpalić auta ale było piszczenie. Teraz czy mam pilota obok stacyjki, czy nie. To auto kręci bez żadnej reakcji. Dioda podczas zamykania auta normalnie miga szybko i później pulsacyjnie jak powinno być. Ale po otwarciu auta nie świeci się w ogolę. Co mogę zrobić żeby go uruchomić ( wielokrotne zamykanie i otwieranie z pilota itp nic nie pomaga ) jakieś inne propozycje ?
No więc samochód ożył. Chwilowo bo jeszcze bez obiegu chłodzenia, ale immo rozgryzłem. Okazało się, że nie ten kod EKA wbijałem. Kartka ma tam dwa kody podane po 4 cyfry, i wbijałem nie ten co trzeba. A że ja po włosku nie gadam, to jakiś inny "pin" wbijałem
jeefrey87 napisał/a:
nie mam iskry na żadnej ze świec. Z tego co wyczytałem to immo trzyma. Nawet jak wezmę sam kluczyk i próbuję odpalić to auto kręci a nic nie piszczy. Jakiś czas temu jak mi padła bateria od pilota to nie mogłem odpalić auta ale było piszczenie. Teraz czy mam pilota obok stacyjki, czy nie. To auto kręci bez żadnej reakcji. Dioda podczas zamykania auta normalnie miga szybko i później pulsacyjnie jak powinno być. Ale po otwarciu auta nie świeci się w ogolę. Co mogę zrobić żeby go uruchomić ( wielokrotne zamykanie i otwieranie z pilota itp nic nie pomaga ) jakieś inne propozycje ?
Podepnę się pod temat ! Po wyjęciu akumulatora na czas wymiany sprzęgła, auto po przekręceniu kluczyka pozostaje martwe , odcięty jest zapłon. Czy to immo ? bo na to wychodzi
mimo wbicia kodu ECU nadal jednak nic się nie dzieje
Chętnie pozbyłabym się immo , czy ktoś w okolicy Dąbrowy Tarnowskiej jest w stanie to zrobić ?
światła są, centralny działa immo świeci, po przekręceniu kluczyka cisza rozrusznik nie kręci, przygasza się zegarek z kontrolek zapala się tylko od ABS i hamulca ręcznego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum