Wysłany: Wto Sie 22, 2017 10:07 [R45] Boczki drzwi od Hondy Civic VI
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Dzien Dobry,
Odłazi gąbkowana tkanina z boczków drzwi mojego R45 (2001). Na próbę zakupiłem tkaninę + klej, ściągnąłem boczek, wyczyściłem ze starej gąbki, przykleiłem nową i wyszło słabo ponieważ powierzchnia jest bardzo wklęsła (trzeba by miejscami bardzo naciągnąć materiał a wtedy się odkleja). Być może z bardzo elastyczną tkaniną dałoby się zrobić dobrze (jak fabryka).
Zauważyłem że Honda Civic VI ma mniejszy kawałek tej tkaniny co powinno zapobiegać odklejaniu ewentualnie ułatwiać wymianę. Czy taki boczek będzie pasował bez problemów?
Ewentualnie może ktoś poleci tapicera samochodowego który by to ogarnął (Wrocław, Warszawa albo gdzieś po drodze).
pozdrawiam,
Sławek
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 22, 2017 10:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum