Wysłany: Wto Cze 21, 2011 19:13 [Pektron SCU] Poprawa zasięgu w pilotach po 2004r.
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2004
Czy próbował już ktoś poprawić zasięg w pilotach po 2004r. czyli tzw. ,,jajkach''? Znalazłem informacje, że zasięg powinien być lepszy niż w pilotach Lucasa, jednak u mnie jest nawet gorszy. Nie jest to wina baterii ani wadliwego działania mojego egzemplarza pilota. Drugi, nowy pilot działa z identycznej odległości.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 19:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poszukuję zdjęć "elektroniki"(czyli tego co w obudowie),gdyby sie dało schematu elektrycznego pilota Pektron SCU po 2004 "jajka". Proszę o podesłanie na maila ppmg@op.pl.
Z góry dzięki!
Szukałem,ale dzięki za zdjęcia.Ale tu jest właśnie ból,że na zdjęciach nie widać jakie elementy elektroniczne (ich oznaczenie) są wlutowane. Celem jest podmiana w pilocie kości tak,żeby przerobić na częstotliowość 433MHz; więc szukam danych o takim pilocie
Witam odkopię temat.Czy jest sposób aby sprawdzić jaki system alarmu jest w roverku45 bez rozbierania ? chodzi mi o to aby sprawdzić czy jest pektron lub lucas albo inny.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Witam ,pilota mam 3 przyciskowego ale niektórzy właściciele roverków z pektronem wymieniali wadliwe elementy pektrona na inne, chyba będę musiał się dobrać fizycznie do SCU i tam zajrzeć.Problemów typowych dla pektrona niemam ale wolę wiedzieć co tam siedzi.
Dziękuje za odpowiedzi.
Nie jestem pewny, ale mój znajomy ma chyba podobny problem. Niestety, również nie jest wstanie sobie z nim poradzić. Ktokolwiek Ci pomoże, mam nadzieję, że odpowiedź będzie w tym temacie. Z góry serdecznie dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum