Wysłany: Pon Lut 05, 2018 19:56 17-te urodziny Klubu ROVERki.pl - 24 lutego 2018r. RZESZÓW
Drodzy Klubowicze i Sympatycy Klubu ROVERki.pl
Za niedługo 17 urodziny Klubu ROVERki.pl przyjemnością zapraszamy Wszystkich fanów marki ROVER, MG i Land Rover do wspólnego świętowania 17-tych urodzin Klubu ROVERki.pl. Tym razem spotykamy się 24 lutego w Zajeździe Polonez - przy ulicy Granicznej 21 w Rzeszowie. Oprócz tradycyjnego toastu będzie jak co roku smakowity tort urodzinowy. Godzina 18.00 obecność obowiązkowa!!
Ale to nie wszystkie atrakcje które czekają nas w ten urodzinowy weekend.
24 lutego o godzinie 15.00 na parkingu przed Zajazdem POLONEZ odbędzie się kolejny już „spot z TOAFem”. Będziecie mogli poznać kwestie związane z programem TOAF, a bezpośrednim przewodnikiem po jego zakamarkach będzie „master of TOAF” czyli sam Marcin Misek twórca owego dzieła. Jeśli chcecie poznać tajniki swoich ROVERÓW 75 oraz MG ZT, zagłębić się w miejsca w których jeszcze nie byliście, zapanować nad diagnostyką to jest czas i miejsce w którym musicie się pojawić. Zapraszamy
a w niedzielę 25 lutego, w godzinach okołopołudniowych zapraszamy na wspólne zwiedzanie podziemi rzeszowskiego Rynku oraz MUZEUM - Zamek w Łańcucie.
Konflikt z inną, dawno zaplanowaną i opłaconą imprezą.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
tomasino do rzeszowa mam 600 km więc to jest już jest lekka przeszkoda ale mam zajęcia na uczelni więc i tak nie mogę. A Siemionowi wytykać nic nie muszę, bo nie o to chodzi żeby kogoś wieszać ale jak przez podanie wcześniejszej daty chociaż 1 osoba więcej na zlocie będzie... to warto
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum