Wysłany: Wto Maj 22, 2018 10:20 [R75] Podłaczenie śwateł tył
Typ: V6 Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2000
Witam serdecznie ostatnio zajarałem się dodatkowym oświetleniem pod klapę wygląda to tak
no i zamówiłem tylko teraz mam mega problem bo nie wiem jak to podłączyć cześć kabli rozkminiłem ale paru nie i tu teraz do was mam parę pytań
Obejrzyjcie najpierw o co mi chodzi
śwatła dodatkowe
gdzie znajdę z tyłu stały plus po przekręceniu stacyjki
dwa czy ktoś morze mi rozkodować ten ACC czyli zielony kabel, pod co to podłączyć
oo kurde czyli bardziej skośniaki skomplikowali niż myślałem czyli potrzebuje gdzieś z bagażnika stałego plusa ( gdzie on tam występuje )oraz do tego acc plusa pojawiającego się w momencie przekręcenia stacyjki hmm
ktoś coś wie gdzie takie kable znajdę ?
taba19, moduł PDC nie dostaje stałego +12? Najprościej byłoby wziąć miernik, przyłożyć jedną igłę do masy, a drugą szukać po wtyczkach. Ewentualnie może PDC będzie mieć właśnie ACC zamiast stałego plusa.
Ostatecznie możesz pociągnąć z okolic LSMu pod wykładziną - gdzieś przy progach, bo tam dałoby się to odciągnąć bez wielkiego rozkręcania. Ewentualnie pod uszczelkami i plastikami.
taba19, tylne pozycyjne to P5W.
Canbus częściowo nie jest wymagany tylko pod warunkiem wyłączenia monitorowania żarówek z tyłu. Ale jak dasz zwykły LED w pozycyjne to komputer zapewne zaświeci stopy - bo będzie mu się wydawać, że podstawowe tylne oświetlenie padło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum