tak ten słyszałem, tam możesz dowolną navi wgrać, AM też przyjmie a nawet pewnie tą co opisywałem kiedyś darmową też
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 06, 2016 13:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dla mnie mówiąc szczerze zamiast GPSa fajniejszą opcją by było 'klonowanie' ekranu z telefonu - zdecydowanie wolę Yanosika albo Here Maps niż 'standardowego' GPSa
MG TF 160 srebrny pocisk
jeżeli obsługuje analogowe to się da, napisz ile cie to wyniesie z cłem itd
MG TF 160 srebrny pocisk
jeżeli obsługuje analogowe to się da, napisz ile cie to wyniesie z cłem itd
Cła do 150 Euro się nie płaci w ogóle, jedynie VAT od wartości przesyłki.
Z podatkiem wyjdzie ok ~ 400 zł (334 stacja i ok 70 -75 VAT) w tym
- kamera (która i tak będzie zamieniona na nieco dyskretniejszą - http://centerdi.pl/pol_pl...ESTR--211_1.jpg
- odbiornik GPS.
Generalnie jestem Mega !@!$#...y bo paczka z Chin do Polski szła 6 dni w Polsce wisi już 8 dzień, nawet z Warszawy przejeżdżała przez moją miejscowość by trafić do oddalonego 70 km B-stoku - dziś chciałem nawet jechać ją odebrać ale niestety nie pracują. Logistyka Poczty - Porażka
Trochę żałuję, że nie kupiłem tego tańszego modelu o którym pisałeś bo wyczytałem, że w tym nowszym (oznaczenie 7021G z GPS) przez software pozbawiono opcji ustawienia tapety.
Czy mógłbyś trochę szerzej o sterowaniu z radia ?
Tutaj trochę czytałem, że chyba angole ogarnęli temat, ale z angielskim u mnie na poziomie podstawowym:
http://www.the75andztclub...=243580&page=11
Czy to realizuje się przez ISO kostkę, czy przez wejście jack 3,5 mm z tyłu.
I na pytanie gdzie najszybciej dorwę przewód o którym pisałeś + po wstecznym - pisałeś, że obok headera (znaczy liczników ?) czy we wnęce po starym radiu jest szansa się gdzieś wpiąć w ten przewód ?
Sory za masę pytań, ale w poniedziałek chciałbym wszystko na gotowca zrobić jak przyjdzie (o ile poczta nie da dupy po raz drugi).
MG TF 160 srebrny pocisk
Jak nie masz teraz navi i video to żeby to uruchomić musisz kupić to co na fotce moduły wideo i radio do bagażnika plus wiązkę do kompletu jest jeszcze moduł navi ale podobno nie konieczny do działania audio. obecne okablowanie nijak nie pasuje do systemu z video
Witam. Temat zszedł troszkę na inny temat, ale piszę tutaj nie chcąc robić kolejnego topic'u. Mianowicie dostałem w prezencie razem z samochodem radio Alpine YIE000310PUY i mam prośbę czy ktoś mógłby dokładnie opisać co potrzebuję do założenia ? Seryjnie mam założone AL7RV630-szeroki panel 2 DIN. Pozdrawiam
Przepraszam za jakość zdjęć, ale mam popękany aparat w telefonie.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum