Poszukuję informacji na temat cen roverow/ mg w momencie kiedy zostały dopuszczone do sprzedaży
Kiedyś znalazłem 75,200,400 ceny były w markach.
Szukam też info odnośnie cen 200coupe 800
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 22, 2018 09:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za mojego R75 club diesel w 2001 roku we Włoszech szefy zapłacili 30k euro. Wtedy euracz był po 5 Zeta. Czyli wyszło jakieś 150tys pln
Za kolejnego MG ZTT diesel polift odbierałem z salonu w 2004. Wersja miała xenony, czujnik deszczu, wyświetlacz ipk, tempomat, czujnik parkowania, 4 szyby elektr. - szefy zapłacili 35k EUR. W 2004 euro lekko poniżej 5 Zeta.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jest to mozliwe.Ale akurat ten felunek ktory posiadamy,do dzis jest w uj drogi.Ten pod sport packa3 ktory jest najlzejszy,nigdy mi sie w oczy nie rzucil.Zaden z MGF i TF ktore widzialem,nie posiadal go.A mieszkajac kupe lat w UK staralem sie byc na kazdym znanym mi zlocie.I raczej na zadnym TF nie pasi,jakos bryla auta i fela mi się gryzie.Bardziej wzorowany na wczesny JDM.Bynajmniej tego typu felunek najczęściej widziałem na Japsach.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Max były 16.I teraz sobie przypomniałem przegladajac stare zdjęcia.Te fele ultra bla,bla,bla widziałem na Mitsu Evo 4.Chodzi mi o wzor i kolor.A co do komfortu w MGF Taty sa 15 i wiadomo gruchy,w porównaniu z moim komfort vs woz drabiniasty I zgodze się z Twoja opinia Tommasino,te dwa wzory najlepiej pasuja do TF-a,natomiast do MGF 15"8-spoke 'minilite'
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum