Wysłany: Pią Mar 30, 2007 12:52 [R all] LUBLIN-Gdzie serwisować auto i gdzie kupować części?
Witam!!
Czy są tu jacyć właściciele Roverków z Lublina lub województwa
lubelskiego?? Jeśli tak to napiszcie koledzy gdzie serwwisujecie swoje
auta i gdzie zaopatrujecie się w części pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez thef Sro Wrz 30, 2009 15:14, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Andrzej Seneczko Gość
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 12:52 Re: LUBLIN
janosicek napisał(a):
Cytat:
Witam!!
lubelskiego?? Jeśli tak to napiszcie koledzy gdzie serwwisujecie swoje
auta i gdzie zaopatrujecie się w części pozdrawiam
Witaj
samochod serwisuje sam
a czesci kupuje tu
www.tomateam.pl
kiedys sewrwisowalem w firmie koncar w wierzchowiskach przy trasie na zamosc
--
Pozdrawiam Andrzej
FSO 125p 1.4 GLI 16V MPI
Rover 214 Si
Puławy
janosicek Gość
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 14:24 Re: LUBLIN
Kolega z Puław?? To jesteśmy krajanami Planuję zakup Roverka i na razie
orientuje sie jak wygladaja sprawy z czesciami i serwisem. Czy w Puławach
jest jakiś kompetentny warsztat, któremu śmiało można powierzyć Rovera??
z warsztatem w pulawach bedzie kiepsko
do wymiany np. paska rozrzadu
moge polecic jeden warsztat na kazimierskiej 33 jest tez tam stacja kontroli pojazdow
ostatnio wymieniali rozrzad w ojca Volvo, a tam jest dwa paski rozrzadu i 3 rolki
czesci zalatwiam sobie przez kolegow z klubu
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Witam kolegów.
Ja też z Lubelszczyzny,można powiedzieć niedaleko od Puław .Mam to szczęście,że mój R620 jest w Parczewie 6 rok i ma jednego mechanika .Ale myślę ,że nie byłoby problemu w Bosch Service .Części kupuję jak do tej pory od ludzi z Allegro i u Tomiego .
Pomógł: 3 razy Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 134 Skąd: Góra Kalwaria
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 20:35 Re: LUBLIN - Gdzie serwisować auto i gdzie kupować części?
janosicek napisał/a:
Witam!!
lubelskiego??
Ech ci Lubliniacy
Tak co nieco apropos - mamy w firmie (biuro w W-wie) dwoje lubliniaków (kobieta i gość) - jakże ja żem ostatnio na firmowej imprezce z nimi zabalował...hoho. Aż szef na drógi dzień naszej trójce wypominał, że chyba zapomnieliśmy jak się chodzi bo stąpalismy jak niemowlaki
Pozdrawiam równiachów z lublina
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 118 Skąd: Lublin
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 07:46
A ja tez mieszkam w Lublinie ale co jakis czas jestem w Opolu Lubelskim. Jak już cos trzeba zrobic w Roverku to zajmuje się tym znajomy rodziny, ale chetnie poznalbym jakis dobry warsztat.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 219 Skąd: Kraków/Lublin
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 14:17
Witam
Jestem tygodniowym posiadaczem Roverka 25 z samego Lublina. Chcialbym wymienić rozrzad i takie tam... i jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego miejsca. Co do Wierzchowisk to mam niemile doświadczenia już z kontaktu telefonicznago, nie zamierzam póki co się tam wybierać osobiście.
AndrewS, czyli co?? Lepiej nie oddawac Roverka w rece Pulawskich mechanikow?? Troche mnie zmartwiles.
powiem tak, ze nie bardzo mialem ich okazje sprawdzic, bo kilka lat temu kiedy przy roverze nie robilem sam to jezdzilismy do wierzchowisk
teraz wiekszosc robie sam w zwiazku z czym nawet sie tym nie interesuje
MiL999 napisał/a:
A ja tez mieszkam w Lublinie ale co jakis czas jestem w Opolu Lubelskim
a ja czesto jezdze przez opole do rodziny na wies
w opolu lubelskim tez nie ma serwisu rovera
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Witam, często korzystam z usług warsztatu w Wierzchowiskach i mogę spokojnie polecić ten zakład. Mechanicy są doświadczeni, bardzo szybka diagnoza, koszty nie wygórowane. Poza tym wiele części eksploatacyjnych do Rovera w dobrej cenie.
Witam, często korzystam z usług warsztatu w Wierzchowiskach i mogę spokojnie polecić ten zakład. Mechanicy są doświadczeni, bardzo szybka diagnoza, koszty nie wygórowane. Poza tym wiele części eksploatacyjnych do Rovera w dobrej cenie.
Może dodasz ten warsztat i komentarz do działu Części i warsztaty na stronie klubowej?
Wtedy wszyscy wiedzieliby, czy warto tam jeździć.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Bukowy [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 22:06
zielak_ napisał/a:
Witam i podpisuję się obiema rękami
piter34 napisał/a:
Może dodasz ten warsztat i komentarz do działu Części i warsztaty na stronie klubowej? Wtedy wszyscy wiedzieliby, czy warto tam jeździć.
widzę, że jest już dawno dodany:
Kon-Car Rover
Opis: Były autoryzowany serwis samochodów Rover. Właściciel: Kondrat Kurzyp
Adres: Wierzchowiska II, 21-050 Piaski
Telefon, faks: tel. (81) 581 08 98, faks: 581 08 99
Adres e-mail: kondratk@safenet.pl
jedna uwaga ode mnie i prośba o korektę ich danych - Właściciel ma na imię KONRAD (nie Kondrat) - podobnie jest błąd w adresie e-mail
Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Maj 2006 Posty: 118 Skąd: Lublin
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 07:33
AndrewS napisał/a:
a ja czesto jezdze przez opole do rodziny na wies
w opolu lubelskim tez nie ma serwisu rovera
Hehe to prawda ze w Opolu nie ma. Ale jest jeden mechanik, ktory wymienial mi pasek rozrzadu i podobno jest dobry w te klocki. Poza tym gdy zobaczył Rovera to nie zbordowiał jak coniektórzy
Witam Lubelaków
Jeśli chodzi o sprawy elektryczne, np. nie działająca dmuchawa czy problem z rozrusznikiem to osobiście korzystałem z usług małego zakładziku przy ulicy Poniatowskiego (zwężenie do ulicy Al. Racławickie).
Co do serwisu mechanicznego (na razie i neich tak zostanie, wymiana plecionki w układzie wydechowym) w Max Service na Lubartowskiej przy Speed Car
Nie krzyczą za dużo.
A co do innych danych, na razie nei potrzebowałem
AAAAAAAAAA i prawdopodobnie założenie gazu będzi ew Zavoli na Firlejowskiej.
Pozdrawiam, jakby coś sie sensownego pojawiło to dajcie znać bo jak widzę jesteśmy z tyłu za innymi miastami
witam.
EEEEEEE... chyba tak z tyłu to raczej nie jesteśmy.Mieszkam w małym miasteczku i tutejsi mechanicy (przynajmniej 2 ) nie boi się nazwy Rover Nie bylem w jeszcze Bosch Service ,ale tam wg. mnie też powinni coś zrobić. (co najmniej przegląd tech)...
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum