Cześć wszystkim. Mam Rovera 75 2.0 I V6 rocznik 2001 zasilanego gazem i jestem z okolic Zambrowa. Mam to auto już ponad 2 lata i w sumie nie wiem czemu dopiero teraz zawitałem na to forum. Traktowałem ten samochód bardziej użytkowo i nakręciłem ponad 20000 km. Oddałem go dla syna ale po pierwszej awarii (siadło sprzęgło) został on przez niego porzucony i ponownie go przejąłem. Obecnie w pełni sprawny (nowe sprzęgło, oleje, świece, przewody) stoi wymyty w suchym garażu przykryty pokrowcem jako auto hobbystyczne i do rodzinnej turystyki. Mam zamiar go zrobić na zicher i kolebać się z lubością dla relaksu słuchając pomruku małej fałeczki
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 03, 2018 21:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum