Wysłany: Pią Sie 02, 2019 23:18 [R75]Wymiana radia z małym wyświetlaczem na duzy
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam, chciałbym zmienić swoje oryginalne radio z małym wyświetlaczem(ma sterowanie guzikami do navi której nie używam ) na radio z tym większym wyświetlaczem rowniez oryginalne, po takiej zmianie będzie wszystko działać jak należy ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 02, 2019 23:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie będzie musisz mieć cały komplet od dużej navi Domyślam się że masz Harman Kardon duża navi ma radio w bagażniku a w tunelu jest tylko panel do sterowania. Dodatkowo musisz mieć wiązkę od dużej navi. Akurat taką mam i chętnie bym się z tobą zamienił za wiązkę od małej navi bo ja dokładam u siebie Harmana bo nie miałem w ogóle.
W moim radiu mam mały wyświetlacz sterowanie komputerem pokładowym i navi , chciałem Zmienić je na to z dużym, czyli navi tez musi być od tego radia z dużym ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum