Wysłany: Nie Paź 13, 2019 20:11 XXXVI Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl - Podziekowania etc
Czas być pierwszym Co prawda ciut z dojazdu ale czas podziekowac za ponowne spotkanie z Wami
Łysy przejedziesz się moim TF em po kilku lekcjach Ogarniesz i może kupisz?Takiego tupecika
Sknerko Czesci się znajda.Bedzie dobrze
Sintram,Harry,Tuners,Sail,Andrews,Betjar oraz wszyscy nie wymienieni,dziekuje ze byliscie
Siemion Wiem ze byles mocno zajety.Wybaczone
i kilka fotek aby wszyscy wiedzieli ze bylismy
I piwko na poziomie 320 m poniżej chodnika
Taaa wiem ze jestem jak kot.Rozlewam sie
[ Dodano: Nie Paź 13, 2019 21:10 ]
Miałem możliwość poznac Legende turbo czyli Markzo .Mam brode krotsza ale i przez to wiadomości mniejsze
Czekam na wynik koncowy i wiem ze dasz rade
Jestes tym co nie wiedział ze sie nie da i zrobil niemozliwe:P
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 13, 2019 20:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja również dziękuję za kolejny super zlot. Fajnie było zawitać na Górnym Śląsku Jeszcze fajniej było znów zobaczyć Was wszystkich. Dzięki za zorganizowanie zwiedzania kopalni GUIDO. Powiem szczerze, że jest to jedna z większych atrakcji jaką miałem okazję w życiu obejrzeć. Oczywiście jak zwykle zabrakło czasu, żeby z każdym zamienić słowo ale nadrobimy na kolejnych zlotach
P.S.
Podczas powrotu do Wawy na trasie minąłem się tylko z jedną 4setką. Po zlocie w Dzierżonowie jadąc kolumną minęliśmy około 10 Roverków. Marka znika z dróg
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Przyłączam się do podziękowań.
Dziękuje Prezesowi za zlot
siemion_ dzięki że pamiętałeś o braci górniczej.
Halinka+ Sintram dzięki za super przeżycie w rajdzie Huboszy było fantastycznie. Następnym razem dokończymy rajd
marcin.misek Na parkiecie wymiatasz, szacun
Bodzio25412 + Sandra + Mikołaj Kierunkowskazy zabudowane , dzięki.
sknerko i mrówka Chociaż nasze roverki były zarysowane to i tak się opłaciło z wami spotkać a tenis będzie na następnym zlocie
Zangiew i Ewa jesteście mega kul!!!
007kat + Iza Dzięki że byliście mamy tak blisko do Siebie w razie W.
BetJar + BeataNareście się spotkaliśmy
Lysy88 + Danuta,Gosia + Kamil,Adam_26,Wiktorcoupe,tuners ,marek501,Malignus & Kasia,Margos + Yennefer , Kosaa+Agnieszka, InEs + Tomas + Natalka, Pan Harry,Senn + Sylwia + Marlena + Ola,Turbin Dzięki za przybycie bo bez Was nie ma grupy. Kogo zapomniałem wypisać to sorki poprawie się na następnym zlocie.Dziękuje wszystkim za mile spędzony czas. Jedynie brakowało nam sali żeby wszyscy mogli być razem
Pozdrawiam i do następnego....
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
Nie bądź taki skromny Sledze fora eng i nikt nie dokonal tego co Ty.Swapy Hondy lub kv6 były.Niekoniecznie udane.Ale nikt chyba nie ruszyl Memsa3.Bynajmniej nic nie znalazłem.Wiec chyle czola za wykonana prace.
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum