dawidd, zanim liczniki zostały dostarczone to przez telefon gość mowił, że 3 uda mu się w jeden dzień ogarnąć. Zajeło mu to tydzień. Zależy, czy miał jeszcze coś innego do roboty. Trzeba się z nim ugadać. Może byc również tak, że na poczekaniu się zajmie naprawą.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tommasino, wiem, ale aktualnie mieszkam poza Warszawowem, a samochód ciągle w trasach lata. Niemniej dobrze wiedzieć, że operacja się udała i pacjent przeżył.
Witam,
chcę tylko potwierdzić ostatni namiar na regenerację wyświetlacza komputera RT 75 (tego między zegarami). U mnie był zupełnie nieczytelny, teraz jest jak w 4K:)
Elektro-Panel
ul. Żółkiewskiego 5
05-270 Marki
kontakt: 502 876 457
Polecam, bo Jegomość jest mega otwarty i pomocny. Zadzwoniłem czy pracuje w piątek po Bożym Ciele i czy jest w stanie dokonać naprawy na miejscu (byłem w okolicy w odwiedzinach u rodziny, jakieś 70 km). Bez problemu. Naprawa zajęła ok. 40 min z wymontowaniem i zamontowaniem całego panela.
Koszt 200 zł, oddałem i nawet mi "brewka nie tykła"
PS. Korzystając z okazji tego wpisu, dzięki , ze jesteście:). Bez Was już dawno bym poległ .
Punx, tommasino,
dobrze wiecie, że przy RT kasa się nie liczy:)
Drogo , niedrogo....i tak jestem happy, że w sumie w długi weekend Gość podjechał i naprawił. Warsztat miał zamknięty, przyjechał extra. Wiec nie narzekam.
Naszukałem sie tego po Polsce, wygląda na to , że to jedyne miejsce po bodajże Zielonej Górze, gdzie jeszcze można taką usterkę usunąć. Cieszmy się, że jest:)
PS. A tak OT...wiem , że jest wyszukiwarka, ale grzebię w niej już któryś dzień i jakoś nie znajduję odp.
Istnieje jakiś zamiennik intercoolera? z BMW np? Kupiłem w ub. tyg na allegro za 299, ale okazał sie totalnym złomem po angliku. Skorodowany rozpada się w ręku. Kasa w błoto. NIe znam sie na tym więc wziąłem, uświadomił mnie dopiero fachman od chłodnic. A BTW - dorobienie nowego intercoolera od zera wycenił na 1000-1200 zeta....szok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum