Wysłany: Pon Mar 30, 2020 08:27 XXXVII Zlot informacja?
„Przedmieścia, blok sześcian
W jednym z mieszkań, login, hasło
To konto, to jego na świat okno
Tablica za tablicą – na nich nikt nie pisze kredą
Dziś wrzuca coś ktoś, niech inni o tym wiedzą”
Cytując mam pytanie jako osoba która wyzbyła się fejs bruka
Jakiekolwiek info o zlocie , jego braku przełożeniu.?
Kluby hondy Ntv , audi 80, audi A6, volvo , motocyklowe itd. Mimo że na niektórych nie logowałem się już po uzyskaniu potrzebnych informacji od ponad 10 lat
Dostałem w okolicach stycznia lutego informację e-mail o zlocie.
I ze wszystkich w ciągu ostatnich 7-14 dni już dostałem info odnośnie przesunięcia przelozenia itd zlotu. Natomiast na roverkach cisza .
Niestety ponoć na fb ktoś coś wie a forum jak zawsze daleko w tyle.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 30, 2020 08:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety ponoć na fb ktoś coś wie a forum jak zawsze daleko w tyle.
Z tego co kojarzę - pojawiła się tylko informacja że zarezerwowane i zaliczka wpłacona. Ale gdzie to chyba tylko zarząd wie
Aczkolwiek przebąkiwał coś ( zarząd ) że niedługo pojawi się więcej informacji - tyle że niedługo to od dnia do roku może trwać:)
Powiesiłem informację o zlocie letnim, ale jestem przekonany, że nie uda nam się utrzymać tego terminu ze względu na obecną sytuacje. Zaliczki mamy opłacone ale skłaniamy się do przesunięcia terminu zlotu w okolicę września. Co będzie we wrześniu tego też nie wie nikt, pozostaje jedynie czekać na rozwój sytuacji.
Zobaczymy jak to będzie.Mam nadzieje ze maseczki już porzucimy
Ciezko się domyslac rozmowcy
Trzymam kciuki ze będzie dobrze.
Tor i Baza wygląda dobrze.
Jak zawsze Prezes masz plusa za wybor
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Zobaczymy jak to będzie.Mam nadzieje ze maseczki już porzucimy
Ciezko się domyslac rozmowcy
Trzymam kciuki ze będzie dobrze.
Tor i Baza wygląda dobrze.
Jak zawsze Prezes masz plusa za wybor
Malignus ja bez maseczki bede z Toba rozmawial
O kazdej porze
A może zamiast letniego zrobimy jeden na bogato zlot jesienny ?
Nie ukrywam, ale mam obniżone wynagrodzenie do 80% i wątpię, żebym pojawił się na dwóch zlotach, tym bardziej jak będzie jeden po drugim.
Co o tym myślicie ?
A może zamiast letniego zrobimy jeden na bogato zlot jesienny ?
Letni czy jesienny - tak czy owak na bogato:)
Harry napisał/a:
Co o tym myślicie ?
Sądze żę masz racje, i nie jesteś jedyny z takim podejściem. Jeden zlot końcem sierpni, drugi zaraz w październiku. Zapewne na ten drugi będzie już mniej chętnych ( prócz "pewniaków").
Cieżko stwierdzić co będzie lepsze , 2 małe czy 1 duży.
Robić jeden duży, czy może zrobić jeden letni a za rok jak się to wszystko uspokoi, zrobić coś większego (może teraz zrezygnować z toru, a za rok wybrać większy?)
A może zlot letni + Zator , bez jesiennego?
A może coś innego ? Może jakaś orientacyjna lista chętnych na zlot letni ?
Co na to zarząd? Wiem że ciężko coś zaplanować w tych czasach, a z rezerwacją noclegu a potem wykorzystaniem rezerwacji rożnie bywa.
Relatywnie Harry ma racje.Zbyt krotki interwal zlotowy miedzy letnim i jesiennym.Jeden zlot a dobry to byl by strzal w przyslowiowa 10.Przynajmniej w 2020.Zator,dla chetnych.A Co da nastepny rok,tego nie wiemy i ciezko prognozowac.Moze Rzad kaze lazic na kolanach bo za x lat pizgnie kometa?Ciezko powiedziec...Jestem za jednym pod koniec sierpnia.Potem Zator dla Wytrwalych
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Kto ma przyjechać to i tak przyjedzie , bez znaczenia czy odbędą się 2 zloty czy 1. Każdy ma szanse pojawić się na chociażby na jednym. Co rozumiesz poprzez "na bogato" niektórzy płaczą jak muszą za 3 noce zapłacić 300 zl wiec...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak część poprzedników uważam że w tym roku lepiej zrobić jedno spotkanie w tradycyjnej formie.
I tak będzie niższa frekwencja bo część osób będzie się bała przyjechać.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
A My w lutym specjalnie przełożyliśmy wyjazd w Biesy na poniedziałek, żeby być na Zatorze!!!
Więc nie lećcie mi tu w kulki. Wesela na pińdziesiunt ludziuf można robić to może sie jakiś ochotnik znajdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum