Sprzedam Rover 75 2.0 benzyna/gaz. Uszkodzony. Wymieniona skrzynia biegów (automat). Niestety nie sprawdziłem czy działa dlatego napisałem uszkodzony.
rok prod:1999.
Instalacja STAG założona w 2014 roku. Wymieniony również rozrząd i kilka uszczelek w silniku (mam stosowną fakturę). Od wymiany przejechałem około 20 tyś.
Wymienione również: amortyzatory (przód), łączniki stabilizatora, tarcze + klocki (przód), sprężyny (przód), wydech (środkowy jak i tylny), wachacze (przód), czujnik ABS. Jednym słowem niezakończony projekt ... Więcej informacji pod telefonem 695040277. Cena 1000 pln
Ostatnio zmieniony przez przemyslawszers Czw Sie 27, 2020 19:46, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 06, 2020 16:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum