Wysłany: Sro Mar 03, 2021 18:07 [Rover 400] Zawory rozrząd
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1999
Witam jak w temacie rover 400 pęk pasek rozrządu
12 zaworów na złomowanie jakieś części do tego pasują ktoś to już robił jak to wygląda z doświadczenia i czy sytuacja w ogóle jest do ogarnięcia [/b]400 proszę o odpowiedź
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 03, 2021 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cały pęk pasków? Bez sensu. Pasek masz tylko jeden. Resztę wyrzuć.
Temat jest do ogarnięcia, trzeba tylko zobaczyć, czy prowadnice całe. Zawory są do kupienia bez problemu, robota nie jest trudna, tylko chcieć.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Gdzieś pewnie jest. Czy będzie chodzić? - zależy czy nie popękały prowadnice. Trzeba wszystko dokładnie obejrzeć, oczyścić splanować głowicę i podocierać zawory. Mi sie 2 razy udało. Z czego raz musiałem wymienia prowadnice.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum