Wysłany: Pią Mar 26, 2021 15:57 Monitoring pojazdów
Ktoś z Was posiada w swoim samochodzie prywatnym czy służbowym monitoring GPS?? Rozglądam się nad różnymi opcjami. Ciekawe opcje moim zdaniem oferuje truckonline i chętnie bym skonfrontował moją opinię z Waszym doświadczeniem.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 26, 2021 15:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Posiadam takie ustrojstwo ktore mnie kontroluje w sluzbowym toczydelku.Jaka firma,nie powiem bo nie wiem
Jestem tylko kieratem.Ale duza ilosc folii aluminiowej nad nadajnikiem gps (wiem gdzie jest) pozwala mi zniknac z mapy
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Posiadam takie ustrojstwo ktore mnie kontroluje w sluzbowym toczydelku.Jaka firma,nie powiem bo nie wiem
Jestem tylko kieratem.Ale duza ilosc folii aluminiowej nad nadajnikiem gps (wiem gdzie jest) pozwala mi zniknac z mapy
i jak "znikasz" z mapy to nie masz telefonu lub wizyty u szefa??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum