Pomógł: 6 razy Dołączył: 25 Mar 2013 Posty: 370 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sro Maj 05, 2021 09:05 [R75] Zakład regeneracji siłowników centralnego?
Typ: T Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Koleżanki i koledzy, moja przygoda z R75 doszła do momentu gdzie mam ochotę stanąć przy wlewie paliwa ze szmatą i zapałkami Tak więc zanim się do tego posunę, może zna ktoś z Was jakiś zakład, który regeneruje te badziewne siłowniki zamka centralnego?
Ile to może kosztować?
Słowo daje, jak od 20 lat grzebie przy autach to gorszego syfu nie widziałem
Na 8 używek kupionych online, tylko 3 działały!
Każda próba rozbiórki tego szajsu, kończy się jego segregacją na plastik i metal, bo wszystko jest tak przemrożone, że pęka. Swoją drogą to nawet na PSZOKU nie chcieli ich ode mnie odebrać
Chętnie też kupię sprawną sprawdzoną używkę na lewy tył.
Ja ostatnio kupiłem 2 zamki na Rimmerbros.
Dawno, dawno temu naprawiałem, ale teraz mając w perspektywie, że któryś z silniczków może nie dać się naprawić i konieczność kupna kilku używek z nadzieją, że uda mi się z tego wszystkiego złożyć 2 działające zamki to wolałem zainwestować w fabrycznie nowe.
Zamki pasują z BMW/Mini, nie wiem z której wersji ale jak znam życie to z miniacza z lat 2000--2006. nowe sprawne i działają długo
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum