Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Lut 01, 2017 22:39
Remigiusz napisał/a:
j0zek napisał/a:
Chyba sobie żartujesz?
Idzie luty idzie karnawał
Karnawał karnawałem, ale czasem myślę, co mają młodzi ludzie, że mają takie wizje/gust xD
Ludzie, to auto w najmocniejszej wersji ma 160km fabryczne, którego nie trzyma, a z tymi szpojlerami i dokładkami wygląda jak auto himena z mocą 300 km minimum
J0zek... Uwierz lub nie, ale wolalbym miec 300KM bez spoilerów.
Dla mnie logika jest prosta, ktos kto produkuje te zderzaki po prostu mści sie na autach za to ze nie zatrudnił go nikt w studiach projektowych dla seryjnych aut.
Maluch z plugiem do śniegu wygląda mniej komicznie niz ten wydziw
Karnawał karnawałem, ale czasem myślę, co mają młodzi ludzie, że mają takie wizje/gust xD
Ludzie, to auto w najmocniejszej wersji ma 160km fabryczne, którego nie trzyma, a z tymi szpojlerami i dokładkami wygląda jak auto himena z mocą 300 km minimum
W sumie to samo można powiedzieć o poliftowym MG ZS z dokładkami, spoilerami i poszerzeniami, gdzie auta w większości mają 113km ( diesel ) lub 117km ( benz ) .
Taki kontrast.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum