Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam forumowiczów, po 3 latach rover 200 idzie na złom.
Dziękuję Bardzo wszystkim którzy pomogli w przeszłości, forum pomogło rozwiązać masę problemów, pozwalając oszczędzić masę pieniędzy na wymienianie części lub mechaników, z którymi bywa różnie.
Bardzo Dziękuję, Pozdrawiam, ja zmykam na forum innej marki
Auto jeździ do dziś, jakby ktoś potrzebował jakichś części to Proszę pisać - Rzeszów.
Kurcze myślałem że 3 lata, a konto założyłem w 2016 a wiec 5 lat, szybko ten czas leci, rover wiernie służył, do auta dołożyłem może 4 tysiące przez ten czas, z tym, że wszystko wymieniałem sam, z pomocą forumowiczów, ale jednak auto niezawodne, wszak silnik goły nie ma się co psuć
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 19, 2021 08:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Sie 25, 2021 16:19
Vaticinator napisał/a:
Biedne autka
No biedne, moje na 511 zł ubezpieczyciel wycenił co Panie zrobisz, mojego już po prostu nie opłacało się ratować, buda ruda itp już mi go brakuje, ale taka kolej rzeczy niestety, po 3 roverach pora się pożegnać z eR ale to nie znaczy że dzięki tej marce nie poznałem tu wielu świetnych osób, dzięki którym będę te autka najmilej ze wszystkich moich posiadanych marek wspominał tak tak, to dzięki wam też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum