Mamy 2022 rok, wszędzie wtrysk bezpośredni, wysokie CR, zmienne fazy, elektryczne turba uje muje wodotryski.... a poczciwa Tseria robi 200KM z litra pojemności z szeeerokim power bandem da sie? da się!
Szymon przede wszystkim gratuluje Ci mądrze zbudowanego samochodu, bo wcale nie wartości maksymalne robią tu robotę a przebieg mocy i momentu, serio, szacun!
Do tego wóz ma i fajny hamulec i jeszcze lepszy zawias (mam porównanie, bo stroiłem go już kilka razy, teraz da się trafić w drogę ).
Cieszę się, że darzysz mnie na tyle dużym zaufaniem by zostawić mi ZRrrrra ze słowami: "yebnie to yebnie, ale ma być moc" Mimo sagi ze sprzęgłem na szczęście nic nie wybuchło strasznie się jaram na kolejne pomysły i dołożenie koksu, bo nie wierze, że zostaniesz na 400KM.... 4barowy mapsensor już namierzyłem
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum