Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 19:31 [R75] Dystanse
Witam
Czy poinformuje mnie ktoś czy dystanse od Rovera 200 Link przypasują do R75? Bądź od czego szukać.Nie mam zdolności manualnych aby sam sobie wyskrobać z MDF
witam jakie by tu mozna bylo dokupic glosniki mam Alpine Symphony ale chcialem zmienic tylko 4 glosniki nic nie dodawac zadnych wzmacniaczy, ile te radio pociagnie? chcialem troche lepszego basu, czy te by sie nadaly? maja 40W chyba
Prawdę mówiąc można uzyskać dużo głębsze basy i sprawić żeby drzwi zaczęły grać a nie rzęzić bez kupowania nowych głośników.
Rover trochę nie popisał się jeśli chodzi o akustykę.
Wkrótce będę robić taki projekcik w MG ZT to porobię zdjęcia
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
W sumie potrzeba tylko poprawić akustykę jeśli chodzi o drzwi. Oryginalna pianka raczej nie pomaga w tym. Natomiast zamontowanie głośnika w dystansie z MDF-u + wygłuszenie drzwi alubutylem robi różnicę.
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do Rovera 75 i MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum