XLII ZLOT KLUBU ROVERki.pl - 30.05 - 2.06.2024 - Skorzęcin
Tradycyjnie w weekend przy Bożym Ciele spotykamy się na Zlocie Letnim. Tym razem gościmy w Wielkopolsce - Skorzęcin.
Ośrodek, w którym będziemy mieszkać to OW "Omega".
W tym roku czeka nas tradycyjny Rajd im.Huboszy 87 oraz dodatkowe atrakcje, które jeszcze dla Was przygotowujemy.
Dodatkowe atrakcje zostaną ogłoszone wkrótce - opłaty za nie będziemy pobierać na miejscu.
_________________ --------------------------------------------------------------------
Jest MG TF Xpover gray - srebrna strzała
Jest i Rover75 -złota strzała
No właśnie... Zmiany, zmiany, zmiany...
Już sie na Białystok też nastawiałem...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Niestety nie udało mi się znaleźć noclegu tam. Jeszcze w ubiegłym roku pisałam do ośrodków, to już część miała zrobione rezerwacje albo po prostu było zbyt drogo.
Ale co się odwlecze...
Przelew poszedł!
Tym razem jedziemy cała rodzinką.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dla tych, którzy dotrą w okolicę wcześniej - my planujemy być ok. 11-12 (zobaczymy jak wyjdzie) i chcemy odwiedzić takie dwa miejsca (są podobno obok siebie):
Bardzo dziękujemy za superweekend!!
Całą ekipą czekamy na następny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum