Pozdrawiam serdecznie klubowicza z auta jak w temacie...
Widziany dzisiaj ok. godz. 13:00 na skrzyzowaniu Niepodleglosci z Odyńca.
To pewnie Kruszon.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
MaRek, heheh, że Cię nie zauważyłem.. akurat stałem na światłach i 2 czerwone R przejechały - 200 i 400, ale Ciebie nie widziałem... Skoro mówisz że oklejony to musiałeś stać gdzieś za mną
Wracałem do pracy, bo byłem odebrać klocki od Tomiego
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez kruszon Czw Kwi 12, 2007 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Heheh, że Cię nie zauważyłem.. akurat stałem na światłach i 2 czerwone R przejechały - 200 i 400, ale Ciebie nie widziałem... Skoro mówisz że oklejony to musiałeś stać gdzieś za mną
Wracałem do pracy, bo byłem odebrać klocki od Tomiego
Pozdrawiam!
Dokladnie. R200 stal po prawej twojej na swiatlach.
Natomiast mnie nie mogles widziec bo... jechalem C4
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No tysz Rover W dieslu
Nie mrugalem i nie trabilem bo nie ja prowadzilem, a poza tym
nie poznalem Cie i nie chcialem zeby jakas kiszka byla.
ps.
Gdzie masz naklejki pod blachy?!
Naklejki w schowku czekają aż zmienię podkładki pod blachy bo mam giermańskie jakieś, na których nijak nie idzie nakleić naszych klubowych nalepeczek bo zwyczajnie odłażą
MaReK, mam nadzieję, że w niedzielę na Bemowie odnotujemy obecność?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum