poczekac na styczen i zapłacic skladke teoretycznie można nawet wcześniej wpłacić zaznaczajac, ze to na 2010, ale później skarbnik ma wiecej roboty czy jakośtam
Za pierwszym razem, otrzymasz kpl. naklejek pod tablice, zywiczna naklejke (znaczek) oraz legitymacje wraz ze stickerem na dany rok. Po 3 latach kiedy Ci sie zapelni blankiet, otrzymasz nowa legitymacje. I tak w kolko, az Ci sie Rover rozpadnie i przesiadziesz sie na MG
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No Kasjo, nowy sezon się zaczyna, to trzeba się wtrybić A poza tym w 2008 wpłaciłem pod koniec września i dopiero potem dowiedziałem się, że składka obowiązuje na dany rok, a nie PRZEZ rok, to w 2009 sobie odpuściłem. Zresztą chciałem wpłacić w kwietniu ale miałem jazdy z mbankiem i konto było zawieszone przez 2 miechy, to jednak odpuściłem.
No a teraz trzeba się zacząć podlizywać, skoro już zamierzam wybrać się na zlot, żeby już móc na miejscu się z kimś podroczyć, a nie całkiem "świeżak"
(kurde, znowu wygląda jakbym się tłumaczył )
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 04, 2009 19:29, w całości zmieniany 1 raz
Też chciałbym zostac klubowiczem, jednak według instrukcji powinienem wypełnic najpierw formularz sympatyka. Przerobiłem różne opcje, lecz cały czas wywala mnie na stronę logowania do Klubu. Jakieś pół roku temu też chciałem, było to samo, lecz już nie miałem czasu tego rozgryzac. Jestem jeszcze dwa tygodnie w Polsce więc może tym razem ktoś mi pomoże... ?
Holender, jestes zarejestrowany na stronie .. wiec tylko się zaloguj i wejdź w swój profil i uzupełnij dane (pesel i takietam) a później opłać składkę (jeśli to możliwe, to po nowym roku) a reszta sama już pójdzie ... a jak nie możesz się zalogowac to napisz do mnei PW ... po świętach to sprawdzę ... narazie zmykam z forum
Heh,... tak właśnie zrobiłem, dzięki wielkie Po Nowym Roku biegnę na pocztę a potem zmykam i ja ...do pracy...
Postaram się nie zamilknąć na kolejne 3 miesiące tak jak ostatnio, dlatego zabieram tym razem komputer ze sobą
Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkim Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum